نحوه غیرفعال کردن آخرین فعالیت در اینستاگرام

3.7K

فیس‌بوک مالک اینستاگرام، اکنون آخرین زمان فعالیت کاربران را نشان می‌دهد. در حالی که برخی افراد این ویژگی را دوست دارند. از آنجایی که ممکن است با کسب و کارها چت کنید و بخواهید بدانید که چقدر از اینستاگرام استفاده می کنند. از طرف دیگر، اکثر مردم از این ویژگی جدید متنفر بودند و آن را یک قدم به جلو برای اعتیاد به گوشی های هوشمند می دانند. چیزی که شرکت مادر به آن معروف است. و بدتر از آن، هنگامی که گیرندگان پیام شما را باز می‌کنند، اینستاگرام همچنین یک «دیده شده» یا «تایپ…» را در زیر پیام‌ها نشان می‌دهد.

بخوانید: آپلود عکس ها در اینستاگرام از رایانه بدون هیچ ابزاری

Disable Last Activity Feature

اگرچه اگر منصف باشیم، فالوورهای شما آخرین حضور شما را نمی بینند، فقط مردم کسانی که شما را DM دارند برای مشاهده آخرین مورد مشاهده شده، کافی است به پیام های مستقیم خود در برنامه اینستاگرام بروید و به دنبال مهر زمانی کوچک زیر هر نام بگردید

در حالی که هیچ راه رسمی برای انتخاب آخرین بار در مسنجر فیس بوک وجود ندارد، خوشبختانه، در حال حاضر، اگر نمی‌خواهید دیگران از استفاده از اینستاگرام مطلع شوند، می‌توانید «نمایش وضعیت فعالیت» را خاموش کنید. طبق معمول، اگر آخرین بار مشاهده شده در اینستاگرام را غیرفعال کنید، نمی‌توانید آن اطلاعات را برای شخص دیگری ببینید. حدس می‌زنم این عادلانه است.

اما به هر حال، اگر من را دوست دارید که به حریم خصوصی بیشتر از قابلیت استفاده اهمیت می‌دهم، در اینجا نحوه غیرفعال کردن آخرین بار در اینستاگرام در Android و iOS مشاهده شده است.

غیرفعال کردن آخرین فعالیت ویژگی در اینستاگرام – اندروید

1. اینستاگرام را در اندروید خود باز کنید و روی نماد نمایه پایین سمت راست ضربه بزنید.

Instagram Settings

2. سپس روی منوی سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید

Instagram Settings

3. در صفحه گزینه، به پایین بروید تا به «نمایش وضعیت فعالیت» بروید و کلید را برای خاموش کردن آن بکشید.

Instagram Settings

4. و بس، اگر به پیام‌های مستقیم خود در برنامه اینستاگرام برگردید، دیگر نمی‌توانید وضعیت فعال سایر کاربران را ببینید. و آنها نمی توانند مال شما را ببینند. به اندازه کافی منصفانه اگر هنوز آن را می بینید، برنامه را مجددا راه اندازی کنید یا کش را پاک کنید. این باید کار را انجام دهد.

Instagram force close

غیرفعال کردن آخرین فعالیت در اینستاگرام – آیفون

1. برنامه Instagram را در iPhone یا iPad خود باز کنید و روی نماد نمایه پایین سمت راست ضربه بزنید.

Instagram setting iphone

2. در صفحه نمایه، روی نماد تنظیمات ضربه بزنید.

Instagram setting iphone

3. در صفحه گزینه، به پایین بروید و به دنبال گزینه «نمایش وضعیت فعالیت» بگردید و آن را خاموش کنید.

Instagram setting iphone

4. باز هم این تنها کاری است که باید انجام دهید. اگر به پیام‌های مستقیم خود در برنامه اینستاگرام برگردید، آخرین موردی را که در DM خود مشاهده کرده‌اید نخواهید دید و همینطور برعکس است.

بخوانید: آپلود عکس غیر مربعی در اینستاگرام

درحال تکمیل: خاموش کردن آخرین فعالیت در اینستاگرام

در حالی که من درک می کنم که شرکت ها باید هر از گاهی با ویژگی های جدید آزمایش کنند. من معتقدم نمایش وضعیت فعالیت کاربران کاملاً غیر ضروری بود. به طور پیش‌فرض در هر نمایه فعال می‌شود، مگر اینکه انصراف دهید. اگر برعکس بود خیالم راحت بود. اما خوشبختانه، اینستاگرام گزینه ساده‌ای برای خاموش کردن آن در اختیار ما قرار داد، بنابراین حداقل آن را به آنها دادم.

همچنین بخوانید: نحوه آپلود مستقیم ویدئو در اینستاگرام از کامپیوتر

منبع : techwiser.com