وقتی از اینستاگرام خارج می شوید چه اتفاقی می افتد

5.4K

حتما در مورد افراد شنیده اید به شما می‌گوید هنگام عیب‌یابی برنامه از حساب اینستاگرام خود خارج شوید. یا ممکن است بخواهید از حساب خود خارج شوید تا وارد حساب دیگری شوید. اما قبل از انجام این کار، ممکن است تعجب کنید که اگر از حساب اینستاگرام خود خارج شوید، چه اتفاقی برای پست‌ها، پیام‌ها، اعلان‌ها و غیره در اینستاگرام شما می‌افتد. این چیزی است که ما در اینجا به آن پاسخ خواهیم داد. بیایید یاد بگیریم وقتی از حساب اینستاگرام خود خارج می شوید چه اتفاقی می افتد.

چه اتفاقی برای حساب اینستاگرام می افتد

وقتی از حساب اینستاگرام خود خارج می شوید، برای استفاده از حساب خود باید دوباره وارد شوید. یعنی هیچ اتفاقی برای اکانت شما نمی افتد. حذف نمی شود برای استفاده از حساب، فقط باید اطلاعات ورود خود را دوباره وارد کنید.

آیا پست های اینستاگرام حذف می شوند

خیر، اگر از حساب خود خارج شوید، پست های اینستاگرام شما حذف نمی شوند. آنها نیز پنهان نخواهند بود. هرکسی که از نمایه اینستاگرام شما بازدید می کند، بسته به اینکه یک حساب خصوصی یا عمومی اینستاگرام. علاوه بر این، نمی‌توانید پست جدیدی منتشر کنید مگر اینکه دوباره وارد حساب کاربری خود شوید.

Instagram account posts

آیا اگر دنبال کنندگانم را از دست بدهم من از اینستاگرام خارج شدم

خیر. وقتی از حساب اینستاگرام خود خارج می شوید، فالوورها و لیست فالوورهای شما دست نخورده باقی می مانند. بنابراین نگران نباشید، هیچ دنبال کننده ای را از دست نخواهید داد.

آیا وقتی من از اینستاگرام خارج شده ام، افراد می توانند من را جستجو کنند

بله، افراد می توانند حساب اینستاگرام شما را جستجو کنند. حتی زمانی که از حساب اینستاگرام خود خارج شده اید.

چه اتفاقی برای پیام‌ها می‌افتد

برای پیام‌های قدیمی هیچ اتفاقی نمی‌افتد اینستاگرام. آنها در صندوق ورودی شما باقی خواهند ماند و پس از ورود مجدد آنها را خواهید دید. در مورد پیام های جدید، حتی اگر آنها را در صندوق ورودی خود دریافت کنید، از آنها مطلع نخواهید شد. هنگامی که دوباره وارد سیستم شدید، پیام های خوانده نشده را خواهید دید.

نکته: یاد بگیرید که چگونه پیام ها را در اینستاگرام خاموش کنید.

آیا اعلان های جدید دریافت خواهم کرد

خیر. هیچ اعلان جدیدی که در اینستاگرام دریافت می کنید، مانند یک پیام جدید، یک فالوور جدید، یک نظر و غیره به شما اطلاع داده نمی شود. با این حال، پس از ورود به سیستم، اعلان های از دست رفته را مشاهده خواهید کرد.

Instagram account Notifications check

نکته: با نحوه بی صدا کردن شخصی در اینستاگرام.

آیا تنظیمات برنامه تغییر کرده است

هر تغییری که در تنظیمات برنامه اینستاگرام در تنظیمات گوشی ایجاد کرده باشید، بازنشانی خواهد شد. این موارد شامل تنظیماتی مانند مجوزهای برنامه، فضای ذخیره‌سازی، اعلان‌ها و غیره است.

Instagram account Phone Settings

با این حال، تغییرات ایجاد شده در تنظیمات برنامه اینستاگرام بازنشانی نمی شود. به عنوان مثال، اگر اکانت اینستاگرام شما قبل از خروج خصوصی بوده است، پس از اینکه دوباره وارد شوید، خصوصی باقی می ماند. به طور مشابه، هیچ اتفاقی برای لیست حساب‌هایی که بی‌صدا کرده‌اید، نمی‌افتد، مسدود، گزارش شده، پنهان، و غیره.

Instagram account app Settings

آیا نیاز به تنظیم رمز عبور جدید دارید< /span>

خیر، اگر از سیستم خارج شوید رمز عبور شما بازنشانی نمی شود. پس از خروج از حساب کاربری خود باید از گذرواژه قدیمی خود برای ورود مجدد به سیستم استفاده کنید.

نکته: نحوه اطلاعات ورود ذخیره شده را از برنامه اینستاگرام حذف کنید.

نحوه خروج از حساب اینستاگرام در اندروید و آیفون

برای خروج از حساب اینستاگرام خود این مراحل را دنبال کنید. در تلفن همراه:

1. برنامه اینستاگرام را در تلفن خود باز کنید.

2. روی نماد تصویر نمایه ضربه بزنید تا به صفحه نمایه خود بروید.

Instagram account Profile

3. روی نماد سه نوار ضربه بزنید و تنظیمات و حریم خصوصی را انتخاب کنید.

Instagram account Settings

4. به پایین بروید و روی Log out ضربه بزنید. اگر به چندین حساب اینستاگرام وارد شده اید، روی Log out of all accounts ضربه بزنید تا از همه آنها به طور همزمان خارج شوید.

Instagram account log out mobile

نحوه خروج از حساب اینستاگرام در رایانه شخصی

برای خروج از سیستم حساب اینستاگرام خود در رایانه، این مراحل را دنبال کنید:

1. برنامه اینستاگرام یا وب سایت را در رایانه خود باز کنید.

2. روی گزینه بیشتردر پایین کلیک کنید و خروج را از منو انتخاب کنید.

Instagram account log out PC

به طور موقت استفاده از اینستاگرام را متوقف کنید

خروج از حساب اینستاگرام شما کمکی نمی کند می خواهید به طور موقت از دنیای اینستاگرام ناپدید شوید. برای این کار، باید اکانت خود را غیرفعال کنید. قبل از رفتن، بدانید با محدود کردن یا بی صدا کردن شخصی در اینستاگرام.

منبع : techwiser.com