وقتی اکانت اینستاگرام خود را عمومی یا خصوصی می کنید چه اتفاقی می افتد؟

7.4K

از دریافت پیام از غریبه ها خسته شده ام ? آیا می خواهید پست ها را فقط با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید؟ تغییر اکانت اینستاگرام به خصوصی یا عمومی می تواند کل تجربه شما را تغییر دهد. در این مقاله، به شما نشان می‌دهیم که وقتی حساب خود را خصوصی یا عمومی می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد و آیا جایگزینی بهتر از تغییر حریم خصوصی حسابتان وجود دارد یا خیر. برای کنترل اینستاگرام خود آماده اید؟ بیایید شروع کنیم.

توجه: حساب‌های حرفه‌ای (حساب‌های تجاری یا سازنده) نمی‌توانند خصوصی باشند. اگر می‌خواهید حساب خود را خصوصی کنید، باید به حساب شخصی بازگردید.

وقتی اکانت اینستاگرام خود را خصوصی می کنید چه اتفاقی می افتد

وقتی حساب اینستاگرام خود را از عمومی به خصوصی تغییر می دهید، در اینجا تمام تغییراتی که می توانید انتظار داشته باشید وجود دارد.

  • چه کسانی می توانند پست ها/قرارها/داستان ها/زنده شما را ببینند: فقط دنبال کنندگان تایید شده می توانند پست ها و داستان های شما را ببینند. دیگران در صفحه نمایه شما پیامی مبنی بر “این حساب خصوصی است” می بینند.
  • اطلاعات نمایه قابل مشاهده: همه می توانند تصویر نمایه و بیوگرافی شما را ببینند. تعداد پست ها، فالوورها، فالوورها و فالوورهای متقابل نیز برای همه قابل مشاهده است. همچنین، همه می توانند تمام فالوورهای متقابل را ببینند. همه کاربران همچنین می‌توانند پیوند نمایه شما را کپی کنند.

    profile info private account Instagram

  • دنبال کردن درخواست‌ها: کاربران جدید باید درخواست‌هایی را برای دنبال کردن حساب شما ارسال کنند که می‌توانید آنها را تأیید یا رد کنید.

    follow request on Insta 1

  • فالوورهای موجود: کاربرانی که قبلاً شما را دنبال می‌کنند همچنان دنبال‌کننده هستند. در صورت لزوم، باید آنها را به صورت دستی از لیست دنبال کنندگان حذف کنید.
  • پیام های مستقیم: هنوز هم هر کسی می تواند با انتخاب “ارسال پیام” از منوی سه نقطه، پیام های مستقیم برای شما ارسال کند. . شما آنها را تحت گزینه درخواست ها در DM خود دریافت خواهید کرد.
  • برچسب: هر کسی همچنان می تواند شما را در پست ها، داستان ها و نظرات خود برچسب گذاری کند. اما فقط فالوورهای تایید شده شما می توانند منشن شما را در پست ها یا استوری خود ببینند.
  • عکس‌های برچسب‌گذاری شده: وقتی شخصی شما را در عکسی برچسب‌گذاری می‌کند، در بخش «عکس‌های شما» نمایه شما ظاهر نمی‌شود مگر اینکه آن را تأیید کنید.
  • برنامه های شخص ثالث: دسترسی به اطلاعات حساب شما از طریق برنامه های شخص ثالث ممکن است محدود یا محدود شود. هر کسی نمی‌تواند پست‌ها یا حلقه‌های شما را با استفاده از چنین برنامه‌هایی بارگیری کند.
  • تبلیغات و جمع‌آوری داده‌ها: خصوصی کردن حساب شما مانع از جمع‌آوری داده‌ها و نمایش تبلیغات هدفمند نمی‌شود.

وقتی اکانت اینستاگرام خود را عمومی می کنید چه اتفاقی می افتد

این چه چیزی است زمانی اتفاق می‌افتد که اینستاگرام خود را عمومی می‌کنید.

  • چه کسی می‌تواند پست‌ها/قرارها/داستان‌ها/زنده شما را ببیند: همه، حتی کاربران بدون حساب، می‌توانند پست‌های شما را مشاهده کنند، حلقه‌ها و داستان‌ها.
  • مستقیم دنبال کنید: افراد حتی می‌توانند مستقیماً شما را دنبال کنند و نیازی به تأیید شما ندارند.
  • قابلیت کشف: > کاربران می‌توانند پست‌ها و حلقه‌های شما را از جستجوهای اینستاگرام، هشتگ‌ها، برچسب‌های جغرافیایی و غیره بیابند.
  • قابلیت جستجو: اگر دنبال‌کنندگان زیاد و حرفه‌ای داشته باشید، پست‌های شما می‌توانند در نتایج جستجوی Google ظاهر شوند. حساب.
  • درخواست‌های دوست در انتظار: همه درخواست‌های دنبال‌کردن در انتظار به‌طور خودکار تأیید می‌شوند. برای جلوگیری از این امر، درخواست‌های ناخواسته را قبل از تغییر حذف کنید. اگر درخواست‌های دوستی معلق زیادی وجود داشته باشد، اینستاگرام فقط چند درخواست را می‌پذیرد.
  • دانلود یا ریمیکس حلقه‌ها: هر کسی در اینستاگرام می‌تواند حلقه‌های شما را دانلود یا ریمیکس کند، مگر اینکه تنظیمات را تغییر دهید.

حریم خصوصی دیگر- ویژگی های مرتبط به Note

در صورتی که با یک کاربر یا ویژگی خاص مشکل دارید، لازم نیست کل حساب خود را خصوصی کنید، در اینجا گزینه های دیگری در اینستاگرام وجود دارد که می تواند حل شود. موضوع به راحتی می‌توانید این گزینه‌ها را در صفحه اصلی تنظیمات اینستاگرام پیدا کنید.

  • استفاده از ویژگی‌های Block and Restrict: اگر کاربران خاصی شما را آزار می‌دهند، از مسدود کردن استفاده کنید یا ویژگی‌ها را محدود کنید. تعامل آنها با حساب خود را محدود کنید.
    • مسدود کردن: کاربران را مسدود کنید تا از دیدن نمایه، پست‌ها و داستان‌های شما جلوگیری کنید. کاربران مسدود شده به هیچ وجه نمی توانند برای شما پیام ارسال کنند یا با حساب شما تعامل داشته باشند.
    • محدود کردن: از ویژگی محدود برای محدود کردن تعاملات ناخواسته بدون مسدود کردن کامل شخصی استفاده کنید. کاربران محدود می توانند روی پست های شما نظر دهند، اما فقط شما می توانید نظرات آنها را ببینید. پیام‌های کاربران محدود به درخواست‌های پیام شما می‌رود و وقتی پیام‌های آنها یا وضعیت فعالیت خود را می‌خوانید، آن‌ها نمی‌بینند.
  • پنهان کردن وضعیت فعالیت:
  • قوی> می‌توانید وضعیت فعالیت را خاموش کنید تا دیگران از اینکه آنلاین هستید مطلع نشوند.

    Instagram account status

  • مدیریت پیام‌های مستقیم: مدیریت کنید که چه کسی می‌تواند برای شما پیام‌های مستقیم ارسال کند. می‌توانید پیام‌ها را فیلتر کنید تا فقط از افرادی که دنبال می‌کنید دریافت کنید
  • پست‌ها و داستان‌ها را برای دوستان نزدیک آپلود کنید: اگر فقط می‌خواهید پست‌های خود را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید، حسابتان خصوصی است، دوستان و خانواده خود را به لیست دوستان نزدیک خود اضافه کنید< /a> و محتوا را فقط با دوستان نزدیک به اشتراک بگذارید.

    close frinds on Instagram

  • خاموش کردن نظرات: می توانید نظرات را به طور کامل غیرفعال کنید یا فقط به افرادی که دنبال می کنید و دنبال کنندگان شما اجازه دهید .
  • پاسخ‌های داستان خصوصی: می‌توانید افرادی را که می‌توانند به داستان‌های شما پاسخ دهند محدود کنید. بین همه افراد، کاربرانی که دنبال می‌کنید انتخاب کنید، یا پاسخ‌ها را به طور کامل خاموش کنید
  • مجوزهای برچسب‌گذاری: کنترل کنید چه کسی می‌تواند شما را در پست‌های خود برچسب‌گذاری کند. می‌توانید برچسب‌ها را از همه، فقط افرادی که آنها را دنبال می‌کنید یا هیچ‌کس، مجاز کنید.

اکنون که می‌دانید وقتی حساب خود را خصوصی یا عمومی می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد، در اینجا نحوه اکانت اینستاگرام خود را به خصوصی یا عمومی تغییر دهید.

سؤالات متداول

< قوی> 1. آیا می توانم بین حساب های خصوصی و عمومی جابجا شوم؟
بله، می‌توانید در هر زمانی بین خصوصی و عمومی جابجا شوید. تغییرات بلافاصله اعمال می شوند.

2. آیا در صورت تغییر به خصوصی، فالوورهای فعلی من تحت تأثیر قرار خواهند گرفت؟
خیر، فالوورهای فعلی باقی خواهند ماند. کاربران جدید باید درخواست‌های دنبال کردن را ارسال کنند.

3. آیا افراد همچنان می توانند حساب من را وقتی خصوصی است پیدا کنند؟
افراد می‌توانند حساب شما را جستجو کنند، اما فقط تصویر نمایه و بیوگرافی شما را می‌بینند، نه پست‌های شما.

4. چرا اکانت اینستاگرام من به طور پیش‌فرض خصوصی است؟
اینستاگرام به‌طور خودکار حساب‌های کاربران زیر ۱۶ سال (یا زیر ۱۸ سال در برخی کشورها) را به‌طور پیش‌فرض روی خصوصی قرار می‌دهد. این به محافظت از کاربران جوان در برابر تعاملات ناخواسته کمک می کند.

منبع : techwiser.com