وقتی شخصی را در اینستاگرام محدود می کنید چه اتفاقی می افتد؟

19 هزار

حالت محدود اینستاگرام، که متفاوت از بلوک، به شما امکان می دهد افراد را در نحوه تعامل با شما بدون لغو دنبال کردن آنها محدود کنید. وقتی شخصی را محدود می‌کنید، نظرات و وضعیت فعالیت جدید پنهان می‌شوند و پیام‌ها به پوشه درخواست‌ها می‌روند. بیایید با جزئیات بررسی کنیم که با محدود کردن شخصی در اینستاگرام چه اتفاقی می‌افتد.

توجه داشته باشید. : چه کاربر را از پیام‌ها، نمایه‌ها یا نظرات محدود کنید، تغییرات زیر در همه موارد اتفاق می‌افتد.

1. نظرات جدید فقط برای مفسر قابل مشاهده است

نظرات یکی از زمینه‌هایی هستند که با محدود کردن افراد تحت تأثیر قرار می‌گیرند. وقتی شخصی را محدود می‌کنید، حتی اگر او بتواند نظر دهد روی پست‌های شما، این نظرات پنهان می‌شوند. و برای عموم قابل مشاهده نیست. فقط نویسنده و شما می توانید آنها را ببینید. این بدان معناست که نویسنده فکر می‌کند نظر عمومی است و همه می‌توانند آن را ببینند، اما این اتفاق نمی‌افتد

از نظر فنی، حتی شما نمی‌توانید کامنت را مستقیم ببینید. نظر در پشت متن نظر محدود در زیر پست پنهان می‌شود. باید روی مشاهده نظر ضربه بزنید تا نظر را مشاهده کنید، جایی که می‌توانید نظر را تأیید کنید تا همه آن را ببینند یا آن را حذف کنید. مطمئن ترین راه این است که نظر را نه تایید و نه حذف کنید. نظر برای دیگران به جز فرستنده پنهان می ماند، بنابراین هیچ شکی در ذهن آنها ایجاد نمی شود.

موارد دیگری که در رابطه با نظرات اتفاق می افتد:

  • در مورد نظرات جدید ایجاد شده از حساب‌های محدود شده مطلع نخواهید شد. برای مشاهده نظرات محدود شده باید پست را به صورت دستی بررسی کنید.
  • نظرات قبلی از نمایه محدود شده حذف نخواهند شد. در صورت نیاز باید آنها را به صورت دستی حذف کنید.

2. پیام‌ها در پوشه درخواست‌ها قرار می‌گیرند

  • فرد همچنان می‌تواند به شما پیام بده، اما آن پیام ها به جای اینکه مستقیماً در بخش چت ها قرار گیرند، به پوشه درخواست های پیاممی روند. برای دسترسی به پوشه Message Requests، صندوق ورودی خود را باز کنید و روی Requests در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید.
  • چت های قدیمی حذف نمی شوند اما به پوشه درخواست ها منتقل می شوند.
  • شما اعلان پیام جدیدی از حساب محدود شده دریافت نخواهید کرد. برای دیدن پیام‌ها باید به‌صورت دستی از پوشه درخواست‌های پیام بازدید کنید.
  • اگر رشته پیام را از کاربر محدود شده باز کنید، رسیدهای خوانده شده نشان داده نمی‌شوند.
  • شما باید محدودیت فرد را برای پاسخ دادن به پیام لغو کنید. اگر این کار را انجام دهید، شخص محدود شده رسید خواندن را می بیند.
  • در مورد چت های گروهی، به شما هشدار داده می شود که گروه از یک حساب محدود تشکیل شده است. می‌توانید در گروه بمانید یا از آن خارج شوید.
  • حساب‌های محدود شده نمی‌توانند با شما تماس صوتی یا تصویری برقرار کنند.

3. وضعیت فعالیت پنهان می‌شود

اگر ویژگی وضعیت فعالیت برای حساب شما فعال است، افراد محدود نمی توانند زمان آنلاین بودن شما یا آخرین باری که آنلاین بوده اید را در پیام ها ببینند.

فهرست چیزهایی که تحت تأثیر قرار نمی گیرند

  • افراد محدود شده می توانند ببینند پست‌ها، داستان‌ها و حلقه‌های شما.
  • فرد محدود شده می‌تواند پست‌های شما را لایک کند و لایک‌ها برای همه قابل مشاهده خواهد بود. به عبارت دیگر، محدود کردن یک نفر، لایک‌های او را از دیگران پنهان نمی‌کند.
  • وقتی شخصی را محدود می‌کنید و داستان او را می‌بینید یا او داستان شما را می‌بیند، همچنان می‌توانید همدیگر را تحت عنوان Who viewed my را ببینید. بخش داستان.
  • کاربران محدود می توانند دنبال کنندگان و لیست های دنبال کننده شما را ببینند.
  • محدود کردن فقط در یک جهت کار می کند. همچنان پست‌ها و داستان‌های کاربر محدود شده را مشاهده خواهید کرد. شما همچنین می توانید در مورد آنها نظر دهید. با این حال، تا زمانی که کاربر را از محدودیت خارج نکنید، نمی‌توانید پیام ارسال کنید.

آیا شخص دیگر وقتی او را محدود می کنید می داند

خوشبختانه، خیر. وقتی شما او را محدود می کنید به هیچ وجه به شخص دیگر اطلاع داده نمی شود. این زیبایی حالت محدود است. می‌توانید بی‌صدا از مردم دوری کنید.

زمانی که کسی را محدود کنید< /span>

  • اگر به طور تصادفی درخواست پیام شخصی را پذیرفتید، او را محدود کنید تا رشته پیام خود را به پوشه درخواست‌ها بازگرداند.
  • اگر شخصی نظرات غیرضروری را در نمایه شما ارسال می‌کند. ، آنها را محدود کنید تا نظرات جدید خود را به طور خودکار پنهان کنند.
  • برای پنهان کردن وضعیت آنلاین از یک فرد مجرد.
  • برای خواندن پیام ها بدون ارسال رسید خواندن.

سوالات متداول (سؤالات متداول)< /span>

1. نحوه حذف شخصی از فهرست محدود

به تنظیمات > حریم خصوصی > حساب‌های محدود شده بروید و روی دکمه لغو محدودیتدر کنار کاربر ضربه بزنید. . همچنین می‌توانید نمایه آن‌ها را باز کنید و روی برچسب پیام نامحدود ضربه بزنید. همچنین، روی نماد سه نقطه در نمایه آنها ضربه بزنید. سپس Unrestrict را از منو انتخاب کنید.

2. چه تفاوتی بین محدودیت اینستاگرام و بلاک وجود دارد؟

بلاک، همانطور که می دانید، ارتباط بین شما و فرد بلاک شده را به طور کامل قطع می کند. فرد مسدود شده نمی تواند پست ها، داستان ها، حلقه ها و غیره شما را ببیند. او نمی تواند لایک کند، نظر بدهد یا حتی پیامی ارسال کند. از طرف شما هم همین اتفاق می افتد. برعکس، حالت محدود فقط بر روی نظرات و پیام‌ها تأثیر می‌گذارد. آنها همچنان می توانند پست ها، استوری ها و غیره شما را ببینند. علاوه بر این، می توانید به راحتی پیدا کنید که آیا آنها مسدود شده اند در حالی که در صورت محدود کردن حساب ها کار آسانی نیست.

3. وقتی محدودیت شخصی را لغو می‌کنید برای نظرات و پیام‌ها چه اتفاقی می‌افتد؟

وقتی محدودیت شخصی را لغو می‌کنید، نظرات محدود همچنان محدود می‌مانند. همچنان می توانید آنها را تأیید یا حذف کنید. از طرف دیگر، رشته پیام در لیست چت نشان داده می شود و اکنون می توانید برای کاربر پیام ارسال کنید.

4. وقتی کسی را از محدودیت خارج می کنید، آیا باید دوباره آن شخص را دنبال کنید؟

نه. محدود کردن کسی باعث نمی شود که او را لغو فالو کنید. بنابراین مجبور نیستید دوباره آنها را دنبال کنید.

5. آیا راهی وجود دارد که بفهمیم شخصی شما را در اینستاگرام محدود کرده است یا نه؟ با این حال، می توانید از یک دوست مشترک بخواهید که نظر شما را در زیر پست جستجو کند. اگر شخص بتواند آن را ببیند، پس شما محدود نیستید. با این حال، این احتمال وجود دارد که شخص ممکن است نظر را تأیید کرده باشد. به طور مشابه، می توانید نماد سبز رنگ آنلاین گم شده را در چت ها جستجو کنید. باز هم، این یک راه بی‌خطر برای بررسی نیست زیرا هر کسی می‌تواند وضعیت فعالیت را غیرفعال کند.

علاوه بر محدودیت در اینستاگرام، می‌توانید به طور موقت نظرات ناخواسته را در نمایه خود محدود کنید تا از قلدری و ترولینگ جلوگیری کنید.

منبع : techwiser.com