ویژگی های اضافی که با افزودن دوستان نزدیک در اینستاگرام دریافت می کنید

3.3K

اینستاگرام یک ویژگی دارد که در آن شما می تواند لیستی از دوستان نزدیک را انتخاب کند. بدیهی است که می‌توانید داستان‌هایی را به اشتراک بگذارید که فقط برای افرادی که در لیست «دوستان نزدیک» شما هستند قابل مشاهده باشند. اما به جای آن، چند مزیت دیگر وجود دارد که می توانید با افزودن دوستان نزدیک به لیست خود به دست آورید.

ویژگی های اضافی که با افزودن دوستان نزدیک در اینستاگرام به دست می آورید

1. داستان‌های شما جذابیت بیشتری پیدا می‌کنند.

وقتی فهرست دوستان نزدیک خود را انتخاب می‌کنید و داستان‌هایی را فقط برای آن فهرست ارسال می‌کنید. اینستاگرام آن داستان را در جلو و با رنگ سبز متفاوت نشان می‌دهد که به آن اهمیت بیشتری می‌دهد.

همچنین بخوانید: چگونه افراد کمتر تعاملی را در اینستاگرام به راحتی آنفالو کنیم

showing green circle for close friends status

شما همچنین می توانید بدانید چه کسی استوری شما را مانند استوری های عادی اینستاگرام دیده است. به هر حال، آن‌ها می‌توانند بدانند که در لیست «دوستان نزدیک» شما هستند، زیرا وقتی داستان را فقط با دوستان نزدیک به اشتراک می‌گذارید،داستان به جای صورتی در یک دایره رنگ سبز ظاهر می‌شود و می‌گوید که داستان فقط به اشتراک گذاشته شده با دوستان نزدیک بهترین برنامه‌های الگوی داستان را بررسی کنید تا بتوانید داستان‌های عالی برای اشتراک‌گذاری با دوستان بسازید.

حتما بخوانید: چگونه عکس نمایه اینستاگرام غریبه هایی را که شما را دنبال می کنند بزرگ کنیم؟

close friends option showing how many have seen the post.

شما حتی می توانید موسیقی اینستاگرام را به اشتراک بگذارید، اگر در منطقه شما موجود نیست، برای رفع آن، این راهنما را بررسی کنید. یا حتی فراتر بروید و با نصب برنامه Threads از این لیست دوستان نزدیک نهایت استفاده را ببرید.

2. برنامه ای به نام Threads که فقط برای دوستان نزدیک طراحی شده است

Threads یک برنامه از اینستاگرام است که مخصوص ویژگی دوستان نزدیک ساخته شده است. می‌توانید پیام ارسال کنید، اما فقط به افرادی که در لیست «دوستان نزدیک» خود هستند، و آن را به یک برنامه ساده و تمیز برای چت کردن با افراد مهم تبدیل می‌کند.  همچنین می‌توانید داستان‌هایی را از این برنامه به اشتراک بگذارید که فقط برای افرادی که در لیست «دوستان نزدیک» شما هستند قابل مشاهده است.

و بیشتر، می‌توانید داستان‌هایی را با افراد منتخب یا حتی فقط یک نفر به اشتراک بگذارید که در فهرست امکان‌پذیر نیست. برنامه بومی اینستاگرام می‌توانید برنامه را برای Android و iOS از فروشگاه Play دریافت کنید. و به ترتیب فروشگاه برنامه.

screenshot of the treads app

همچنین بخوانید: چگونه همه افراد را در اینستاگرام یکباره به صورت رایگان لغو فالو کنیم

3. ویژگی Snapchat like view only یک بار.

یکی از ویژگی‌هایی که اینستاگرام کاملاً به Snapchat حذف می‌کند، حذف خودکار تصاویر پس از مشاهده است. اما می‌توانید از طریق برنامه Threads با اشتراک‌گذاری داستان و نگه داشتن آن در حالت یکبار، به آن دسترسی داشته باشید. همه افراد موجود در لیست «دوستان نزدیک» شما می‌توانند این داستان‌ها را ببینند، یا می‌توانید چند نفر یا یک نفر را انتخاب کنید تا عکس را فقط برای آنها ارسال کنید.

بخوانید: نحوه ارسال عکس های زنده در استوری اینستاگرام از آیفون

View only feature in thread app

4. وضعیت خودکار

شما یک گزینه وضعیت جداگانه دارید که فقط دوستان نزدیک می توانند آنها را ببینند. این وضعیت در داخل چت برای دوستان شما قابل مشاهده خواهد بود. هر زمان که وضعیت را تغییر دهید، پیامی به همه دوستان نزدیک شما اضافه می کند.

keeping automatic status from threads app from instagram

بهترین بخش این است که هر زمان که وضعیت را تغییر دادید به دوستان شما اطلاع نمی دهد، بنابراین مردم می توانند بدون بمباران به روز رسانی پیام وضعیت در آرامش زندگی کنند.

Image showing status in chat box of threads app

5. گروه‌های شخصی‌سازی‌شده را در دوستان نزدیک خود ایجاد کنید

به‌جز پیام‌های مستقیم، داستان‌ها و وضعیت، شما همچنین می‌توانید گروه را کاملاً پر از ویژگی‌ها کنید. با آمدن به بخش گروه‌ها، فقط مانند هر برنامه چت، اما فقط با افرادی که در لیست دوستان نزدیک هستند، چت گروهی را برای شما فراهم می‌کند.

این واقعیت که اینستاگرام یک برنامه کامل را فقط بر اساس یک ویژگی ارائه می‌کند، نشان می‌دهد که چقدر چقدر است. اینستاگرام به ویژگی دوستان نزدیک اهمیت می دهد.

creating group on threads app

مرتبط: بهترین برنامه های قالب استوری اینستاگرام برای آیفون و اندروید

پایان دادن

بهترین بخش این “دوستان نزدیک” لیست یک لیست خصوصی است که فقط شما می توانید ببینید چه کسانی در لیست شما هستند. با باز کردن اینستاگرام > پروفایل > منو > دوستان نزدیک و انتخاب دوستان نزدیک از بین افرادی که دنبال می کنید، می توانید به این ویژگی دسترسی داشته باشید. همانطور که گفته شد این لیست یک لیست خصوصی است و هیچکس جز شما نمی تواند به آن دسترسی داشته باشد. نظر شما در مورد این ویژگی ها چیست، در نظرات زیر به من اطلاع دهید؟

منبع : techwiser.com