2 راه برای ارسال عکس ها و فیلم های ناپدید شده در اینستاگرام

15.3K

همه پیام‌های اینستاگرام شایسته این نیستند برای همیشه در چت ها نگه داشته شود. البته، می‌توانید پیام‌ها را به صورت دستی حذف کنید، اما این کار زمان‌بر است. اینجاست که قابلیت ارسال عکس‌ها یا ویدیوهای ناپدید شده به تصویر می‌رسد. بسته به روش مورد استفاده، چنین پیام‌هایی پس از مشاهده شخص یا پس از بستن پنجره چت، به طور خودکار منقضی می‌شوند. ما در این پست دو راه برای ارسال عکس ها و ویدیوهای ناپدید شده در اینستاگرام را بررسی کرده ایم. بخش سؤالات متداول را در پایان بخوانید تا شک خود را در مورد اسکرین شات ها، ذخیره پیام های ناپدید شده و موارد دیگر برطرف کنید.

نحوه ارسال پیام های ناپدید شده در اینستاگرام

<می‌توانید با استفاده از حالت ناپدید شدن و ویژگی پیام‌های ناپدید، عکس‌ها و ویدیوهای ناپدید شده را ارسال کنید.

1. استفاده از ویژگی پیام‌های ناپدید شدن

اینستاگرام یک ناپدید شده است ویژگی پیام ها مدت زیادی است. در حالی که به راحتی در پیام های مستقیم اینستاگرام (DM) در دسترس است، نماد کمی گمراه کننده است. نماد دوربین در DM اینستاگرام را به خاطر دارید؟ این به شما امکان می‌دهد عکس‌ها و ویدیوهای در حال ناپدید شدن را ارسال کنید.

وقتی یک عکس یا ویدیو با استفاده از این روش ارسال می‌شود، بلافاصله پس از دیدن شخص دیگر ناپدید می‌شود. او فقط یک بار می‌تواند عکس یا ویدیو را مشاهده کند.

در اینجا نحوه استفاده از ویژگی پیام‌های ناپدید شدن در اینستاگرام آمده است:

1. برنامه اینستاگرام را باز کنید. و روی نماد پیام‌ها در بالا ضربه بزنید.

2. در اینجا نماد دوربین را در کنار موضوعات چت موجود روی نماد کنار چت که می‌خواهید پیامی در حال انقضا ارسال کنید ضربه بزنید.

Instagram Disappearing Photo Camera Icon

جایگزین رشته چت شخصی را که می خواهید یک عکس یا ویدیوی ناپدید شده برای او ارسال کنید باز کنید. روی نماد دوربین در پایین ضربه بزنید.

Instagram Disappearing Photo Camera Icon in Chat

3. نمایاب دوربین در هر دو روش باز می شود. یک عکس جدید بگیرید یا روی نماد گالری در پایین ضربه بزنید تا یک عکس یا ویدیو از گالری گوشی یا دوربین رول آپلود کنید.

Instagram Disappearing Photo View Finder

4. هنگامی که یک عکس می‌گیرید، می‌توانید عکس را ویرایش کنید، یعنی جلوه‌ها، برچسب‌ها، doodle و متن را روی آن اضافه کنید. با این حال، آنچه در حال حاضر برای ما مهم است، سه گزینه در پایین است. این موارد عبارتند از مشاهده یک بار، مجاز به پخش مجدد، و نگه داشتن در گپ.

Instagram Disappearing Photo View Once

اکنون اگر می‌خواهید عکس یا ویدیویی را ارسال کنید که پس از دیدن شخص دیگر به طور خودکار حذف می‌شود، مطمئن شوید که View one انتخاب شده است. با این حال، اگر می‌خواهید طرف مقابل حداقل یک بار پس از دیدن پیام، آن را دوباره پخش کند، روی Allow replay ضربه بزنید. در نهایت، اگر نمی‌خواهید عکس‌ها یا ویدیوهای ناپدید شده را ارسال کنید، Keep in chat را انتخاب کنید. در مورد ما، باید روی یک بار مشاهده ضربه بزنید.

وقتی چنین پیامی ارسال شد، حتی شما نمی‌توانید دوباره آن را ببینید. هنگامی که موضوع چت را باز می کنید، متن عکس یا ویدیو را با نماد بمب در محل پیام ناپدید می بینید. معنای نمادها و نمادهای دیگر در اینستاگرام را پیدا کنید.

Instagram Disappearing Photo Symbols

این ویژگی برای هر دو نفر کار می کند و چت های گروهی با این حال، افرادی که پیام‌های ناپدید شده برای آنها ارسال می‌کنید باید شما را دنبال کنند یا پیام‌های تأیید شده‌ای از شما داشته باشند. اگر آنها شما را دنبال نمی کنند یا پیام هایی را برای حساب شما تأیید نکرده اند، نمی توانید عکس ها و ویدیوهای ناپدید شده را ارسال کنید.

نکته: همچنین می توانید < a href="https://techwiser.com/send-disappearing-messages-using-whatsapps-view-once-feature/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">ارسال پیام های ناپدید شده در WhatsApp .

2. استفاده از حالت ناپدید شدن

روش فوق به شما امکان می دهد یک عکس یا ویدیوی ناپدید شده را در اینستاگرام ارسال کنید. اگر می خواهید بیشتر بفرستید باید مراحل را تکرار کنید. اگر بخواهید همه یا چند عکس و ویدیو را ناپدید کنید چه؟ برای این کار، باید از حالت Vanish اینستاگرام.

حالت ناپدید شدن، همانطور که از نام آن پیداست، به شما امکان می دهد یک چت موقت داشته باشید که در آن همه پیام ها به طور خودکار پس از بستن پنجره چت و زمانی که شخص دیگر آن را می بیند ناپدید می شوند. هر پیامی که هنگام فعال بودن حالت Vanish ارسال می کنید، پیامی خود تخریب کننده محسوب می شود. بنابراین می‌توانید چندین عکس و ویدیوی ناپدید شده را با استفاده از این ویژگی ارسال کنید.

در اینجا مراحل ارسال عکس‌ها و ویدیوهای ناپدید شده با استفاده از حالت ناپدید شدن وجود دارد.

1. گپ اینستاگرام را در جایی که می‌خواهید از حالت ناپدید شدن استفاده کنید باز کنید.

2. انگشت خود را از پایین در گپ به بالا بکشید تا صدا یا لرزشی بشنوید. انگشت را رها کنید. حالت Vanish در چت شما فعال خواهد بود. خواهید دید که پنجره چت سیاه می شود.

Instagram Disappearing Photo Vanish Mode

اکنون یک پیام متنی ساده، عکس ارسال کنید، یا ویدیو و پس از بستن چت به طور خودکار ناپدید می شود. برای خاموش کردن حالت Vanish، دوباره در چت انگشت خود را به سمت بالا بکشید و با شنیدن صدا یا لرزش انگشت را رها کنید. تم چت معمولی پس از غیرفعال شدن حالت Vanish باز می گردد.

نکته: اگر می خواهید بیشتر مراقب باشید، می توانید از هر دو روش با هم استفاده کنید. یعنی می‌توانید پیام‌های ناپدید شدن را با استفاده از روش اول در حالت Vanish نیز ارسال کنید.

پرسش‌های متداول (پرسش‌های متداول)

آیا می‌توانید عکس‌ها یا ویدیوهای ناپدید شده را دانلود کنید

اینستاگرام دکمه ذخیره‌سازی بومی را برای ناپدید شدن عکس‌ها و ویدیوهای ارسال شده با هر روش ارائه نمی‌کند. اگر می‌خواهید عکس‌های ناپدید شده را در اینستاگرام ذخیره یا دانلود کنید، باید یک اسکرین شات بگیرید. برای ویدیوها، می‌توانید یک صفحه ضبط کنید.

آیا اینستاگرام هنگام گرفتن اسکرین‌شات از یک عکس ناپدید شده مطلع می‌شود

بله، اگر اینستاگرام به فرستنده اطلاع می‌دهد گیرنده با استفاده از ویژگی پیام‌های ناپدید شدن یا حالت ناپدید شدن، از عکس ارسالی اسکرین شات می‌گیرد. اینها تنها دو مکانی هستند که اینستاگرام در مورد اسکرین شات ها به طرف مقابل اطلاع می دهد. غیر از این، اینستاگرام برای استوری‌ها، پست‌ها یا حتی پیام‌های معمولی اطلاع‌رسانی نمی‌کند.

چگونه عکس‌ها و ویدیوهای ناپدید شده را در اینستاگرام شناسایی کنیم

عکس‌ها و ویدیوهای معمولی پیش‌نمایش رسانه را نشان می‌دهند. با این حال، وقتی پیامی با استفاده از پیام‌های ناپدید شدن یا حالت ناپدید شدن ارسال می‌شود، این امکان وجود ندارد.

در مورد پیام‌های ناپدید، متن عکس یا ویدیو را همراه با نماد بمب یا پخش خواهید دید. برای حالت Vanish، گپ سیاه می‌شود.

آیا شخص دیگر می‌داند که حالت Vanish فعال است

بله. به این دلیل که تم چت سیاه می شود و در بالای چت نوشته می شود که حالت Vanish فعال است. توجه داشته باشید که هر یک از طرفین می‌توانند حالت ناپدید شدن را خاموش کنند.

آیا می‌توانید عکس‌ها و ویدیوهای ناپدید شده را ارسال نکنید

خوشبختانه، بله. می‌توانید عکس‌ها و ویدیوهای ارسال شده با استفاده از حالت‌های ناپدید شدن یا ناپدید شدن را لغو ارسال کنید. پیام را لمس کرده و نگه دارید و گزینه Unsend را بزنید.

Wrap: ارسال عکس ها/فیلم های ناپدید شده در اینستاگرام

اینستاگرام ماهیت کاملاً اعتیادآوری دارد و اغلب بر سلامت روان ما تأثیر می گذارد. باید سعی کنید از آن در محدودیت‌ها استفاده کنید و از ویژگی‌هایی مانند زمان صفحه نمایش، سلامتی دیجیتال، تمرکز mode، و غیره، برای محدود کردن زمان صفحه نمایش. خوشبختانه، حتی می‌توانید لایک‌ها را در اینستاگرام مخفی کنید.

منبع : techwiser.com