3 راه برای جلوگیری از ارسال پست اینستاگرام به فیس بوک

8.9K

این ناامید کننده است که هر وقت به اشتراک می گذارم یک عکس، داستان یا حلقه در اینستاگرام، به طور خودکار در حساب فیس بوک من پست می شود. از آنجایی که ترجیح می دهم پست های جداگانه را در هر پلتفرم نگه دارم یا حداقل برخی از آنها را محدود کنم، سه راه حل برای سناریوهای مختلف پیدا کرده ام. بیایید آنها را بررسی کنیم.

توجه: اگرچه این راهنما دارای اسکرین‌شات‌های آیفون است، اما همین مراحل برای تلفن‌های Android نیز اعمال می‌شود.

1. اشتراک‌گذاری خودکار پست‌ها، استوری‌ها و حلقه‌ها را غیرفعال کنید

اولین راه‌حل این است که به همان جایی که شروع شد بازگردید – پیوند دادن حساب فیسبوک خود در اینستاگرام. این یکی از راه های دقیق برای جلوگیری از اشتراک گذاری/پست اینستاگرام در فیس بوک از مرکز حساب متا است. این مراحل برای دسترسی به آن است:

1. برنامه اینستاگرام را باز کنید، روی گوشه سمت راست پایین ضربه بزنید تا نمایه خود را باز کنید. در صفحه ، روی نماد منوی همبرگر در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید تا منوی تنظیمات و فعالیت باز شود.

2.  روی مرکز حساب‌ها ضربه بزنید و گزینه اشتراک‌گذاری در نمایه‌ها را انتخاب کنید.

3. حساب اینستاگرامی را که می‌خواهید اشتراک‌گذاری متوقف شود انتخاب کنید، سپس کلیدهای تعویض را خاموش کنید. استوری، پست و حلقه‌های اینستاگرام شما.

2. اشتراک گذاری پست خاص را غیرفعال کنید

وقتی دوستان واقعا خوب و یکسانی در فیس بوک و اینستاگرام دارید، بدتان نمی آید که اینستاگرام پست ها، استوری ها یا حلقه های شما را در فیس بوک به اشتراک بگذارد. با این حال، اگر می خواهید محتوای خاصی را فقط برای اینستاگرام رزرو کنید و آن را در حساب فیس بوک خود به اشتراک نگذارید، ما شما را تحت پوشش قرار می دهیم. به این ترتیب، می‌توانید از اشتراک‌گذاری یک پست، استوری یا حلقه خاص اینستاگرام در حساب فیسبوک خود جلوگیری کنید.

اشتراک‌گذاری استوری‌های اینستاگرام در فیس‌بوک را متوقف کنید

در صفحه داستان خود، روی دکمه داستان شما ضربه بزنید و چند ثانیه نگه دارید، سپس علامت گزینه داستان فیس بوک شما را بردارید.

Tap and hold on Your Story button
3 راه برای جلوگیری از ارسال پست اینستاگرام به فیس بوک 39
Stop sharing Instagram Stories on Facebook

اشتراک گذاری پست های اینستاگرام در فیس بوک را متوقف کنید

پس از ویرایش عکس، کلید اشتراک گذاری در فیس بوک را پیدا کنید، سپس در صورت تمایل روی آن ضربه بزنید ترجیح می دهید عکس اینستاگرام خود را در فیس بوک به اشتراک نگذارید.

به اشتراک گذاری حلقه های اینستاگرام در فیس بوک را متوقف کنید

وقتی ویرایش حلقه خود را به پایان رساندید، به دنبال < گزینه قوی>اشتراک گذاری در Facebook که درست بالای دکمه های ذخیره پیش نویس و اشتراک گذاری ظاهر می شود. اگر نمی‌خواهید آن حلقه را در فیس‌بوک به اشتراک بگذارید، آن را خاموش کنید.

3. لغو پیوند فیس بوک و اینستاگرام

اگر دیگر از حساب فیسبوک خود استفاده نمی کنید یا ترجیح می دهید اینستاگرام خود را جدا نگه دارید، راهنمای زیر را دنبال کنید تا پیوند آنها را لغو کنید. این عمل فوراً از ارسال پست اینستاگرام به حساب فیس بوک شما جلوگیری می کند. به این صورت است:

1. برنامه اینستاگرام را راه اندازی کنید، روی گوشه سمت راست پایین ضربه بزنید تا صفحه نمایه شما باز شود. ، روی نماد منوی همبرگر در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید تا منوی تنظیمات و فعالیت باز شود.

2. بعدی ، به مرکز حساب‌ها بروید و حساب‌ها را انتخاب کنید.

3.  روی دکمه حذف در کنار حساب Facebook که می‌خواهید پیوند آن را لغو کنید ضربه بزنید. سپس گزینه حذف حساب را انتخاب کنید.

4. در نهایت، روی ضربه بزنید. در صفحه بعدی ادامه دهید و گزینه حذف «نام حساب» را انتخاب کنید.

همین! پس از این، می‌توانید به راحتی به ایجاد پست‌ها، استوری‌ها و حلقه‌ها در اینستاگرام بدون نگرانی از اشتراک‌گذاری آن‌ها در فیسبوک ادامه دهید. حتی پس از اینکه حساب فیس بوک خود را از اینستاگرام جدا کردید، همیشه این انتخاب را دارید که یک پست، داستان یا حلقه خاص را از طریق فیس بوک با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

منبع : techwiser.com